Menu Premium

PC krijgt Street Fighter X Tekken DLC in september

Gamekings Redactie 11/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eigenaren van de PC versie van Street Fighter X Tekken kunnen de DLC voor twaalf nieuwe personages “ergens vroeg in september” tegemoet zien. Nadat PC gebruikers hun ongenoegen lieten blijken op het forum van Capcom Unity over het ontbreken van een datum voor hun versie, ging Christian Svensson, VP van Capcom, persoonlijk verhaal halen bij zijn staf. Hij kwam terug met het volgende antwoord:

“Het is niet gelukt de DLC voor PC simultaan uit te brengen met de huidige release op de consoles. Dus nu hopen wij de DLC ergens vroeg in september beschikbaar te maken.”

Helaas zijn PC-gebruikers met Capcom intussen gewend structureel achter de consoles aan te lopen, en voor patches en DLC gaat dat eens te meer op. Het is dan ook intussen net zo’n traditie geworden dat de PC community zijn ontstemming hierover laat horen. De realiteit is echter dat Fighters een dermate schaars goed zijn op het PC platform, dat er niet echt alternatieven voorhanden zijn om gehoor aan deze ongenoegens te geven.

Misschien als Mortal Kombat 9 of een opvolger ooit nog zijn weg vindt naar de PC, dat Capcom zich genoodzaakt ziet zijn PC gebruikers gelijk te trekken met de console gebruikers. Een legendarische franchise als Street Fighter verdient een tevreden publiek, ook op de PC. Wat vind jij?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch