Menu Premium
Loading...

“Mr. Lootbox” Patrick Söderlund verlaat EA ondanks bonus 20 miljoen en gerucht Elite controller 2.0

Sebastiaan Brassinga 15/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer woensdag, tijd om je week even lekker doormidden te breken met wat fris nieuws over wat er nu weer allemaal gaande is in de wereld. Wij zitten nooit stil op de redactie en houden alle nieuwtjes goed in de gaten.  Ook vandaag hebben weer wat nieuws over onder andere Patrick Söderlund en de nieuwe Xbox controller.

Hoeveel microtransactions kost Söderlund?

Patrick Söderlund, een naam die veel betekent in de gaming industrie. Van vice-president bij Worldwide Studios tot uiteindelijk Chief Design Officer bij Electronic Arts. Söderlund heeft bekend gestaan om zijn werk bij DICE, de makers van de Battlefield-serie. Hier was hij de CEO van de studio. in 2006 heeft EA de rechten overgekocht van Battlefield, waarna Söderlund bij EA aan de slag is gegaan. Wat de reden voor zijn vertrek bij EA is, is nog niet bekend. Ook is het nog niet bekend wat Söderlund z’n plannen nu verder zijn in de toekomst. Vanuit EA zelf is er ook nog geen nieuws gekomen wat de reden hiervoor is geweest. Wij zijn nu toch wel erg benieuwd.

Komt Xbox na 3 jaar eindelijk weer met een nieuwe Elite controller?

De eerste Xbox Elite controller is alweer bijna drie jaar oud. Dit is een reden om eindelijk eens wat nieuws toe te voegen. Er zijn al heel wat third party bedrijven op de markt die de competitie aan proberen te gaan met het elite bedrijf achter de Scuf controller, ScufGaming. ScufGaming domineert al een aantal jaar de markt als het gaat om controllers die je net een stapje verder over de grens kunnen trekken als het gaat om precisie en grip. Nu weten wij natuurlijk nog niet of dat dit nieuws daadwerkelijk gaat gebeuren, maar wij willen hem toch wel graag in onze handen hebben. De Xbox Elite controller was voor ons wel echt een stap in de goede richting. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de komst van een Elite controller v2? Laat het ons weten hieronder in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch