Menu Premium

Pas in 2017 op robots jagen in Horizon Zero Dawn

Boy Körver 06/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar werden we verrast met Horizon Zero Dawn, een nieuwe IP ontwikkeld door Guerrilla Games. De PlayStation-exclusive werd afgelopen E3 aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony en zou dit jaar nog op de console van Sony verschijnen. Via een trailer verneem je vandaag echter ander nieuws, want in tegenstelling tot eerdere beloften kun je pas in 2017 op robots jagen in Horizon Zero Dawn.

Alhoewel de game dus uitgesteld is, hoeven we nu niet langer te gissen naar een definitieve releasedatum. 1 Maart 2017 kan in de agenda omcirkeld worden als de dag waarop Horizon Zero Dawn in Europa beschikbaar is, een dag later dan de release in Noord Amerika.

Hermen Hulst, managing director bij Guerrilla Games zegt in een blog op de PlayStation site: “…ondanks we weten dat velen van jullie de game willen spelen sinds dat we hem aankondigde, willen we er toch voor zorgen dat Horizon Zero Dawn de visuele en gameplay-technische kwaliteit haalt waar onze games bekend om staan.” Hulst geeft dan ook aan dat deze keuze niet makkelijk was, maar dat het verplaatsen van de release net dat beetje tijd extra oplevert om de game naar wens af te ronden.

De aankondiging van de releasedate gaat gepaard met een nieuwe trailer, die een aantal nieuwe indrukken van de wereld van de game geeft. Horizon Zero Dawn verschijnt op 28 februari 2017 op de PlayStation 4. Verwacht jij veel van deze game van Guerrilla of sta jij niet zo te springen om dit post-apocalyptische gedoe? Laat hier beneden in de comments je gedachten achter!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch