Menu Premium

Paradox Interactive en Eugen Systems komen met Steel Division: Normandy 44

Richard den Toom 01/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Eugen Systems gaat de samenwerking aan met uitgever Paradox Interactive voor de game Steel Division: Normandy 44. Het gaat een tactische RTS worden die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog in het noorden van Frankrijk en de makers hebben zowel realisme als authenticiteit hoog in het vaandel staan.

Voor de game is onder meer gebruik gemaakt van luchtfoto’s die in de Tweede Wereldoorlog zijn gemaakt en er zitten meer dan 400 historisch accurate eenheden in: van infanterie tot tanks en vliegtuigen. Spelers kunnen in Steel Division een hele divisie aansturen en daarbij kiezen uit een groot aantal divisies aan zowel Duitse als Geallieerde kant, onder andere de beroemde Amerikaanse 101st Airborne Division en de Duitse 12e SS Divisie. De game bevat zowel een single player-campaign als een multiplayer-component tot maximaal 10 tegen 10 spelers (check voor meer gedetailleerde info het artikel van PC Gamer, link onderaan dit bericht).

Eugen Systems is de studio achter onder meer R.U.S.E., Wargame en Act of Aggression en de uitgeverstak van Paradox bracht eerder games uit als Crusader Kings, Hearts of Iron, Cities: Skylines en Pillars of Eternity. Steel Division: Normandy 44 past dan ook volledig in het straatje van Paradox. De game moet dit jaar gaan verschijnen voor de PC.

Zijn jullie klaar voor een nieuwe, realistische WO2 RTS? Laat het weten in de comments!

Bron: Rockpapershotgun & PC Gamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch