Menu Premium

Paladins komt free-to-play naar consoles

Rens van Nerum 04/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt vanaf nu aan de slag met Paladins op je Xbox One of je PlayStation 4, die te downloaden is in je Xbox Live store of de PlayStation Plus store en het kost je ook nog eens helemaal niets!

De team based shooter van Hi-Rez die op de PC 8,5 miljoen gamers binnen heeft gesleept komt nu dus ook naar de Xbox One en PlayStation 4 toe. In eerste instantie dachten vele gamers dat de game erg veel weg had van Overwatch maar na een tijd bleek de game volgens de gamers toch behoorlijk wat verschillende aspecten te hebben.

De game is momenteel nog steeds in haar Beta-versie maar lijkt toch grote vooruitzichten te hebben. In een mail die Sony had verzonden over de release van de game, werd aangegeven dat er een mogelijkheid was om geldprijzen te gaan winnen met de game in de PlayStation League. Het lijkt er dus op dat ze Paladins in de esports wereld willen binnenhalen!

Ga jij Paladins spelen op de console? Of speel je de game al op de PC? En zou je Paladins graag in de esports wereld naar voren zien komen? Wij horen graag hoe jij hierover denkt in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch