Menu Premium

Pac-Man Championship Edition 2 verschijnt op 13 september

Yannick van Doorn 09/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat sommige games of gamepersonages tijdloos zijn bewijzen de vele remakes of heruitgaves van bijvoorbeeld Mario, Zelda of Doom. Het is allemaal niet altijd even goed te behappen, maar er lijkt nog steeds een markt voor te zijn. Zo ook voor de volgende klassieker onder de games. Hap nog maar even naar adem, want Pac-Man Chapionship Edition 2 verschijnt op 13 september!

Bij het bekijken van en luisteren naar de gameplay video van Pac-Man Championship Edition 2 neigt het allemaal naar een ADHD-versie van de oude klassieker. Terwijl de vrolijke kleuren je scherm in vuur en vlam zetten word je overdondert door geluid en muziek dat op een kermis niet zou misstaan. Wat heel erg opvalt is de snelheid die in het spel zit. Pac-Man hapt er lustig op los alsof de gele balletjes van Peijnenburg zijn.

Naast de snelheid zijn er uiteraard ook andere vernieuwingen toegevoegd aan de sequel op Pac-Man Championship Edition, want de spookjes zijn bijvoorbeeld nog niet meteen dodelijk als je tegen ze aanbotst. Na de eerste botsing is het wel zaak om uit de buurt te blijven, want een volgende aanraking zorgt ervoor dat je naar lucht kunt happen tot je een ons weegt, maar uiteindelijk toch echt dood gaat. Ook zijn er grote eindbaas-gevechten geïntroduceerd voor wat extra variatie.

Pac-Man Championship Edition 2 verschijnt op 13 september aanstaande op PlayStation 4, Xbox One en op PC via Steam. Over een maandje kan je dus weer ouderwets spookjes ontwijken en zorgen dat je ongeschonden de levels doorhapt op weg naar de volgende eindbaas. Ben jij van plan om met Pac-Man Championship Edition 2 oude tijden te doen herbeleven?

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch