Menu Premium
Loading...

Pac-Man 256 verschijnt in juni op PC en consoles

Boy Körver 23/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels hebben we op iOS en Android in Pac-Man 256 wederom kennis kunnen maken met Pac-Man om met hem door de eindeloze levels te struinen en spoken te ontwijken. Je kunt je opmaken om deze bezigheid op een groter scherm voort te zetten, want vandaag kondigde Bandai Namco aan de game uit te brengen op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Dit alles gaat al redelijk snel gebeuren, de release staat namelijk gepland op 21 juni 2016.

Een korte announcement trailer kondigt de game namens Bandai Namco officieel aan en laat zien dat je in de console- en PC-versie van Pac-Man 256 ditmaal ook met meerdere spelers tegelijk los kunt. Deze nieuwe lokale multiplayer modus biedt je de mogelijkheid om met in totaal vier personen alle hoeken van het doolhof te verkennen en blijft vooralsnog exclusief voor deze PC- en consoleversie van de game.

Pac-Man 256 is vanaf 21 juni 2016 digitaal beschikbaar op PC, Xbox One en PlayStation 4. Ga jij je vrienden optrommelen om deze game te proberen? Laat het weten in de comments!

Bron: Bandai Namco

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch