Menu Premium

Overwatch tease verwijst mogelijk naar nieuwe Moon Map

Froukje Planken 30/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een cryptische blog post verscheen vandaag op de website van Overwatch met daarin een hint naar een mogelijke nieuwe Map. De Overwatch tease verwijst misschien wel naar een nieuwe Moon Map. Jeff Kaplan, de game director van Overwatch heeft eerder gezegd dat er zes nieuwe maps in ontwikkeling zijn voor de game. Dit zou er één van kunnen zijn.

De release van de team-based shooter van Blizzard was op 24 mei 2016 wat betekent dat de game jarig is. Blizzard viert dat tijdens de Overwatch Anniversary met meer dan 100 Anniversary rewards, waaronder Legendary skins en Loot Boxes. Een nieuwe map zou niet misstaan in deze Anniversary.

Volgens Atlas News, een nieuwskanaal in het Overwatch Universum, onthulde Lucheng Interstellar dat de Horizon Lunar Colony nog steeds operationeel is. Deze Colony is een maanbasis waar wetenschappers werkten met een groep genetisch verbeterde gorilla’s die bedoeld waren om een verlengd verblijf in de ruimte te testen.

Een greep uit de cryptische berichten:

overwatch_horizon_lunar_colony_tease_4

overwatch_horizon_lunar_colony_tease_1
overwatch_horizon_lunar_colony_monitoring_image

Wat deze lore drop van Blizzard nu daadwerkelijk betekent voor de game is nog een groot vraagteken. Misschien blijft het bij lore en geen nieuwe speelbare content, maar op zijn minst lijkt het meer achtergrond te willen bieden bij het verhaal van Winston, voordat hij zich voegde bij het Overwatch team. Misschien krijgt de game zelfs een andere gorilla hero in de vorm van Hammond?

Ben jij geïnteresseerd in de lore van Overwatch? Heb jij theorieën over deze tease van Blizzard? Laat het weten in de comments hieronder!

 

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch