Menu Premium

Overwatch snelst verkopende Blizzard-game ooit in Groot-Britannië

Suzanne de Jong 31/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch kwam op 24 mei uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Blizzard’s eerste shooter vloog werkelijk als warme broodjes over de toonbank. Niet alleen in Nederland, maar ook in Groot-Britannië waren de schijfjes overal nagenoeg uitverkocht.

Van alle verkochte fysieke exemplaren waren er 47% voor de PlayStation 4, 36% voor de Xbox One en 17% voor de PC. Hoe vaak Overwatch tot op heden daadwerkelijk heeft verkocht, is op het moment van schrijven nog niet bekend, maar wel is duidelijk dat dit Blizzard’s snelst verkopende consolegame ooit is. Dit betekent dat Overwatch dus beter verkoopt dan onder andere Diablo 3, The Lost Vikings en StarCraft 64.

Verkoopcijfers van Nederlandse retail zijn nu nog niet bekend, maar de kans is groot dat Overwatch ook hier de lijsten domineert. De game was vorige week praktisch overal uitverkocht, terwijl er op dit moment bij bepaalde winkels nog steeds een schaarste bestaat. Hoeveel uur heb jij inmiddels al in Overwatch zitten? En is het terecht dat de game zo goed verkoopt? We zijn benieuwd naar jouw mening, dus drop ‘m hier in de comments!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch