Menu Premium

Overwatch officieel aangekondigd voor PS4 en Xbox One

Karim Shehata 06/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar de Amerikaanse winkelketen Gamestop gisteren al begonnen was met het aannemen van pre-orders voor Overwatch op PlayStation 4 en Xbox One, is het nu dan echt officieel: Overwatch is door Blizzard aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One!

Dit heeft Blizzard gedaan tijdens haar eigen evenement, de Blizzcon 2015. Ook heeft de uitgever meer informatie gegeven over de verschillende edities van de game. Zo is de standaard versie alleen beschikbaar voor de PC, terwijl de Origins Edition en Collector’s Edition naar PC, PlayStation 4 en Xbox One komen. In de Origins Edition zul je speciale skins voor de verschillende heroes uit Overwatch vinden, terwijl de Collector’s Edition alles uit de Origin Edition bevat, plus onder meer de soundtrack. Ook krijg je door middel de twee laatstgenoemde edities allerlei skins voor je personages in andere Blizzard-games.

Blizzard heeft ook meteen bekendgemaakt wanneer we de game ongeveer kunnen verwachten. Overwatch zal in de lente van 2016 gaan verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Overwatch officieel aangekondigd voor PS4 en Xbox One

Overwatch officieel aangekondigd voor PS4 en Xbox One

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch