Menu Premium

Overwatch naar Nintendo Switch aangekondigd tijdens Nintendo Direct

Lars Leeftink 05/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Nintendo Direct van september is er weer genoeg nieuws naar buiten gekomen. Het lijkt ten slotte wel alsof Nintendo een oneindige waslijst aan games heeft. 20 games van de SNES komen naar de Nintendo Switch, net zoals Overwatch.

Overwatch naar de Nintendo Switch

Het gaat gebeuren! Overwatch is tot nu toe zeer succesvol op PC, Playstation 4 en Xbox One en komt nu dus naar de Nintendo Switch. De game volgt het voorbeeld van games al Ori and the Blind Forest en The Witcher 3, die ook de overstap maken naar de Switch. Overwatch zal vanaf 15 oktober speelbaar zijn op de console van Nintendo. Als er al niet reden genoeg was om de multifunctionele console te kopen, doet Nintendo er in ieder geval alles aan om deze redenen weg te werken.

Ook Super Kirby Clash komt naar de Nintendo Switch. Het  is een gloednieuwe Kirby-game, gratis en voor iedereen speelbaar en het bevat zowel singleplayer als multiplayer. Ook Divinity: Original Sin 2 komt naar de Switch.

SNES-games maken hun opwachting

En als dit nog niet genoeg was, had Nintendo nog wat meer in petto. De members van Nintendo Switch Online kunnen namelijk vanaf 5 september 20 SNES-games gaan spelen op de Nintendo Switch. Onder meer F-Zero, Super Metroid, Super Mario World en een paar verrassende games zullen vanaf nu speelbaar zijn op de Switch.

En nog veel meer…

Maar daarmee hebben we het lijstje nog niet afgewerkt. Zo krijgt Luigi Mansion 3 een multiplayer-mode genaamd ScreamPark. Trials of Mana zal 24 april 2020 gereleased worden op de Switch, terwijl Return Of The Obra Dinn ergens deze herfst ook de stap zet van de PC naar de Switch. Ook zullen Banjo en Kazooie toegevoegd worden aan de line-up van Super Smash Bros. Ultimate.

Wat was volgens jouw het beste nieuws van de Nintendo Direct? Welke SNES-game kijk je het meest naar uit om te spelen op de Nintendo Switch? Wat verwacht je van Overwatch? Deel je mening in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch