Menu Premium

Overwatch krijgt dit weekend nieuwe bèta op de PC

Karim Shehata 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch-spelers op de PC, die al aan eerdere bèta’s hebben meegedaan of, opgelet! Dit weekend kun je namelijk opnieuw aan de slag met een bèta voor de game, waarbij Blizzard de servers even uitvoerig wil testen.

De bèta loopt vanaf vrijdag 15 april 18:00 Nederlandse tijd tot zondag 17 april 06:00. Tijdens deze periode kunnen spelers die al eerder aan de bèta’s deelnamen opnieuw in de game springen, terwijl er ook een hoop nieuwe invites verstuurd zullen worden naar nieuwe spelers. Blizzard waarschuwt daarnaast dat er wat problemen kunnen optreden tijdens het spelen van de bèta, gezien deze test er echt voor bedoeld is om eventuele problemen aan het licht te brengen.

Je kunt de bèta van tevoren downloaden, terwijl eerdere bèta-participanten niets hoeven te doen om aan deze nieuwe test mee te kunnen doen, mits zij Overwatch niet verwijderd hebben. Jezelf aanmelden voor de bèta kan overigens hier!

PlayStation 4 en Xbox One-bezitters moeten dus nog even wachten tot 3 mei, gezien dat de datum is dat de bèta op consoles live gaat voor pre-orders. Als je de game nog niet hebt gepreorderd, kun je vanaf 5 mei aan de slag in de open bèta. Op 24 mei moet de game dan vervolgens verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

Overwatch krijgt dit weekend nieuwe bèta op de PC

Overwatch krijgt dit weekend nieuwe bèta op de PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch