Menu Premium

Overwatch is volgend weekend free-to-play

Tim Koelen 10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de komende dagen regent het weer nieuwe games, maar lijken deze je niks voor jou? Dan heeft Blizzard leuk nieuws voor je: Overwatch is volgend weekend free-to-play.

Het weekend dat je de game gratis kan spelen begint op 18 november om 9 uur ‘s avonds en eindigt op 22 november om 1 uur ‘s nachts. De game is op ieder platform gratis beschikbaar, alleen zit er een kleine ‘maar’ aan. Je moet wel in het bezit zijn van een Xbox Live Gold of PlayStation Plus abonnement wil je de game kunnen spelen.

De content die je vrij speelt aan bijvoorbeeld lootboxes en andere progressie worden opgeslagen mocht je toch besluiten de game aan te schaffen. Het free-top-play weekend bevat alle 22 Heroes en de 13 maps die de game tot nu toe kent. Speel onder meer in de gamemodes als Player Vs. AI, Quick Play, Custom Games en natuurlijk de Weekly Brawl.

De downloadgrootte van Overwatch is overigens maar zo’n 12 GB  en begint dus niet dit weekend, maar is pas volgend weekend speelbaar. Het free-to-play weekend is zowel op PC, als Xbox One en PlayStation 4. Heb jij Overwatch nog nooit gespeeld en lijkt dit je de uitgelezen kans om de game maar eens uit te proberen?

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch