Menu Premium

Overwatch is de best verdienende game op de PC

Maarten van Steijn 22/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch is de best verdienende game op de PC!  Overwatch, met Blizzard als developer, is met een releasedatum van 24 mei 2016 de meest recente game uit de Top 5 beste verdienende PC games!

Blizzard is nog constant bezig om de gameplay-ervaring positief uit de verf te laten komen, door middel van een hoop patches en grotere updates met bijvoorbeeld de aankondiging van een nieuwe speelbare Hero. Ook heeft Blizzard met Overwatch ingespeeld op het huidige seizoen, door een Winter Wonderland update door te voeren.

SuperData Research heeft informatie geanalyseerd over de verschillende games die op de PC markt zijn verschenen. Uit deze analyse, die de free-to-play PC-games buiten de beschouwing hield, kwam naar buiten dat Overwatch de grootste verdiener is! Blizzard verdient een groot deel van zijn inkomsten voor Overwatch namelijk uit het verkopen van in-game items zoals lootboxes. Zo zijn er een hoop verschillende items te verkrijgen en blijven er ook weer nieuwe items bijkomen voor de verzamelaars onder ons. Overigens heeft Overwatch de Top 5 van best verdienende console games niet weten te halen.

Dit is de Top 5 voor de best verdienende games uit 2016:

  • Overwatch – 585.6 Miljoen Dollar
  • Counter-Strike: Global Offensive – 257.2 Miljoen Dollar
  • Guild Wars 2 – 91.0 Miljoen Dollar
  • Minecraft – 88.7 Miljoen Dollar
  • Fallout 4 – 74.9 Miljoen Dollar

Wat vind jij van het feit dat Blizzard deze First Person Hero shooter blijft updaten met onder anderen nieuwe loot voor micro-transacties, tussen alle andere shooters van dit jaar? Laat weten in de comments wat jij hiervan vindt!

Bron: vg247.com

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch