Menu Premium

Overwatch beta komt terug in februari met nieuwe game modus

Angelique Grift 21/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van oktober tot en met december van het afgelopen jaar hebben we de bèta van de shooter Overwatch kunnen testen. Helaas sloot Blizzard de bèta in december om de feedback van de gamers te verwerken. Na het offline halen van de game beloofde Blizzard dat  halverwege januari 2016 een verbeterde bèta terug online zou komen. Ze lieten daarbij ook gelijk weten dat het ook gemakkelijk februari kon worden. Je kan de klok er dan op gelijk zetten dat het laatst genoemde uitkomt. En ja hoor, de Overwatch bèta komt online in februari mét verbeteringen en mét een nieuwe game modus.

De team-based shooter Overwatch is vanaf midden februari wederom speelbaar, met een extra game modus en nieuwe maps, aldus game director Jeff Kaplan. Hoewel de terugkeer van de bèta gepland stond voor midden januari, liet Kaplan weten dat het team nog hard aan het werk is de feedback te verwerken in de game en de kwaliteit van een aantal onderdelen op een goed niveau te krijgen. Daarnaast gebruiken ze bij Blizzard graag de extra tijd om de nieuwe modus toe te voegen, die er niet bij zou zijn geweest wanneer ze zich aan hun initiële deadline hadden vastgehouden.

Tijdens de eerste testsessie was de feedback van de gamers vooral dat het balans van de game niet optimaal was en dat ze meer game modi wilden naast Point Capture en Payload. We kunnen de verbeteringen op het bovenstaande verwachten, een verbeterd beloningsstysteem, plus extra maps voor de nieuwe modus waar nog geheimzinnig over gesproken wordt. Jeff Kaplan gaf geen exacte datum in februari  maar zegt ook dat we niet bang hoeven te zijn voor uitglijders naar maart. De Overwatch bèta wordt een week voordat hij online gaat aangekondigd.

Vanaf halverwege februari is de bèta speelbaar. Mocht je liever de complete game spelen, dan moet je nog wachten tot de release in de lente voor Playstation 4, pc en Xbox One.

Bron: Polygon

Overwatch beta komt terug in februari met nieuwe game modus

Overwatch beta komt terug in februari met nieuwe game modus

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch