Menu Premium

Outlast 2 laat je pas vanaf 2017 de boel bij elkaar gillen

Roy de Keijzer 02/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Outlast 2 is uitgesteld en verschijnt daardoor pas begin 2017. Dit heeft ontiwkkelaar Red Barrels laten weten op Facebook. Het was in eerste instantie de bedoeling dat de game nog dit jaar zou verschijnen, maar het vervolg op het eerste deel uit 2013 heeft dus meer ontwikkeltijd nodig. De Red Barrels vertellen dat ze hun visie volledig willen uitwerken voordat ze Outlast 2 uitbrengen.

De indiestudio zegt dat het uitstel nodig is om de beste, meest angstaanjagende en voldoening gevende ervaring af te leveren. “Dit is de reden dat het iets langer duurt om er zeker van te zijn dat onze visie voor Outlast 2 volledig uitgewerkt wordt en het de ervaring oplevert die jullie verdienen.”

Outlast 2 gaat je achter je PC of console in hetzelfde universum als het eerste deel de boel bij elkaar laten gillen, maar dan met andere characters in een andere locatie en setting. In de horrorgame speel je als Blake Langermann. Blake gaat samen met zijn vrouw Lynn op onderzoek naar een op het eerste gezicht onwaarschijnlijke moord op een zwangere vrouw. Door het spoor van aanwijzingen te volgen, komen zij diep in de Arizona-woestijn terecht. Hier stuitten zij op een duistere kracht, waar de corruptie zo sterk is dat “gek worden wellicht het enige verstandige is om te doen”. In de Arizona-woestijn stranden Blake en Lynn in een dorp, waar zij in aanraking komen met een gestoorde sekte die ze bedreigt. Het belangrijkste doel van de hoofdrolspelers is om uit dit dorp weg te glippen en ten koste van alles te overleven

Outlast 2 komt begin 2017 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Bron: Red Barrels Studio

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch