Menu Premium

Oude kaarten niet meer te gebruiken in nieuwe Hearthstone-modus

Karim Shehata 03/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard gaat flinke aanpassingen doorvoeren in Hearthstone: Heroes of Warcraft. De immens populaire kaartgame wordt vanaf deze lente als het ware opgedeeld in twee modi: Standard en Wild. In de eerstgenoemde modus zijn de oudere kaarten niet meer beschikbaar.

Dit heeft Blizzard bekendgemaakt. In Standard zijn alleen kaarten uitĀ Blackrock Mountain, The Grand Tournament, The League of Explorers en de nieuwe uitbreiding die deze lente zal verschijnen speelbaar. Blizzard beweert dat deze modus de meest gebalanceerde is en Standard wordt dan ook de nieuwe standaard voor Hearthstone-competities, zoals de Hearthstone Championship Tour. De Standard-modus is vanaf de lente beschikbaar in Friendly Challenges, Ranked en Casual, maar niet in Arena of in de singleplayer.

Wild is de nieuwe naam voor het Hearthstone dat je al gewend bent, waarin je alle kaarten dus gewoon kunt gebruiken. In deze modus kun je – wanneer deze update in de lente wordt doorgevoerd – nog altijd quests voltooien, je rank ophogen, card backs verdienen en de Legend rank bereiken. De oude manier van Hearthstone wordt dus zeker niet helemaal uit de game gehaald met deze update.

Blizzard meldt tot slot dat de Collection Manager ook een flinke update krijgt, waarin het aantal decks dat je kunt bouwen verdubbeld wordt van negen naar achttien. Dit zal allemaal in de lente van dit jaar gaan gebeuren. Hoe kijk jij naar deze update voor Hearthstone: Heroes of Warcraft? Laat het ons weten in de comments!

Oude kaarten niet meer te gebruiken in nieuwe Hearthstone-modus

Oude kaarten niet meer te gebruiken in nieuwe Hearthstone-modus

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch