Menu Premium
Loading...

Opnieuw kontschoppen in het DC Universe met Injustice 2

Mark Hoogland 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels drie jaar terug dat developer NetherRealm Studios op de proppen kwam met Injustice: Gods Among Us, een fighting game met comic-personages als Batman, Green Arrow en Superman. Volgend jaar kunnen we echter opnieuw kontschoppen in het DC Universe met Injustice 2. Check die trailer dan!

Superman maakt geen vrienden; had hij het in de bioscoop al aan de stok met Batman, in deze announcement trailer gaat hij op de vuist met The Flash. Vervolgens komen ook andere superheroes uit het DC Universe zich ermee bemoeien, waaronder wederom Batman. In de video zitten ze niet, maar we mogen in Injustice 2 ook tal van villains uit het aanbod van DC’s comics verwachten. Alle characters zullen bovendien uitgebreid te customizen zijn qua uiterlijk en powers.

Injustice: Gods Among Us verscheen in april 2013 en werd met overwegend positieve geluiden ontvangen. De fighting game won daarnaast een handjevol awards, dus al met al kon een vervolg niet uitblijven. Injustice 2, die vooralsnog enkel de release window 2017 heeft gekregen, zal echter geen laffe sequel worden; volgens NetherRealms gaat Injustice 2 de manier waarop we fighting games spelen veranderen. We zullen volgende week ongetwijfeld meer over deze belofte te weten komen tijdens de E3.

Injustice 2 zal dus érgens in 2017 verschijnen voor zowel de Xbox One als PlayStation 4. Heb jij voorganger Gods Among Us gespeeld en gaat jouw superheldenfanhartje sneller kloppen van de aangekondigde sequel? Gooi het in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch