Menu Premium

Opnames van Ridley Scott’s Halo-serie zijn bevestigd

Lisette Atsma 04/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een spannende tijd voor Halo-fans. Steven Spielberg is bezig met een live-action serie van de populaire gamereeks, terwijl los daarvan is Ridley Scott,  wie verantwoordelijk was voor films als Gladiator en Blade Runner, nu ook met een “digital feature-project” bezig. Twee Halo gerelateerde projecten in korte tijd dus, met daarnaast ook natuurlijk Halo 5 op de planning. We kennen op dit moment nog maar één lid van de cast, maar de opnames van Ridley Scott’s Halo-serie zijn bevestigd. Aldus de Belfast Telegraph.

Ridley Scott’s Halo-serie werd aangekondigd in april, slechts een aantal maanden nadat Microsoft dit nog heel nadrukkelijk had ontkend. Verdere details werden toen nog stil gehouden. Momenteel wordt er druk gefilmd in Belfast, Ierland. Volgens omstanders is er een enorme productie bezig op de locaties in de Ierse hoofdstad en er wordt dus alles uit de kast getrokken voor dit project. Het gaat om een digitale serie van de populaire video-game reeks welke zich afspeelt in een interplanetaire oorlog tussen de mensheid en een alliantie van aliens.

De verantwoordelijk man in kwestie is executive producer van het project en hij doet dit in samenwerking met director Sergio Mimica-Gezzan, wie ook verantwoordelijk was voor de populaire sci-fi serie Battlestar Galactica. Beide mannen hebben dus ruim ervaring met sciencefiction projecten. De enige acteur van wie op dit moment bekend is dat hij meewerkt, is Mike Colter. Hij speelde eerder in series als The Following en American Horror Story.

Hiernaast is nog een groot deel van het project onzeker. Hopelijk horen we meer tijdens de E3 2014, maar de verwachting is dat de echte aankondigingen nog een maandje op zich zullen laten wachten. Misschien dat we dan ook eindelijk iets meer te horen krijgen over een mogelijke verhaallijn, want daar is ook nog niets concreet over bekend. Wel zou het project later dit jaar al moeten uit komen, dus heel lang hoeven we niet te wachten.

PS: Onderstaande afbeelding is niet van de desbetreffende serie.

Opnames van Ridley Scott's Halo-serie zijn bevestigd

Opnames van Ridley Scott’s Halo-serie zijn bevestigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch