Menu Premium

Opgroeien doe je met Grow Up vanaf augustus

Bas Boudewijn 15/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je bent zelf volledig opgegroeid, je jeugd zit er op en dus is het tijd voor een kind. Voordat je daaraan begint, kun je nog even oefenen met de opvolger van Ubisofts ‘indie’-project, Grow Home. Opgroeien doe je met Grow Up vanaf augustus!

Begin 2015 kon je voor het eerst kennis maken met Bud, een rood vierkant robotje dat koste wat het kost zijn planeet zou redden door – dit verzinnen wij niet – een enorme ‘star plant’ naar boven te laten groeien en zo je weg terug naar boven te vinden. Op de E3 van dit jaar werd duidelijk dat we nóg niet klaar zijn met Ubifoft’s indie-kindje. Bud, die nu niet alleen klungelig kan lopen, maar ook kan vliegen, rollen en zweven aan balonnen, knalt dus volgende maand naar jouw PlayStation 4, Xbox One of PC.

In de E3 trailer van twee maanden geleden konden we al zien dat Grow Up ergens in augustus zou verschijnen voor de grote platformen. In Grow Up zul je op zoek moeten naar de uit elkaar gevallen onderdelen van MOM’s ruimteschip! Vind die shit en breng het terug naar de maan!

Heb jij vorig jaar Grow Home gespeeld en denk je nu: ‘doe mij nog maar zo’n game’? Of heb je totaal geen behoefte aan Ubisoft’s indie-project en speel je veel liever gewoon een nieuwe Assassin’s Creed? Laat het ons even weten in de comments! Grow Up is vanaf 16 augustus te downloaden op Uplay, de PlayStation Store en de Xbox Store.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch