Menu Premium

Open beta Overwatch bevat alle launch content

Suzanne de Jong 06/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedereen heeft inmiddels wel wat van Overwatch gehoord, maar voor wie onder een digitale steen heeft gelegen een kleine introductie. Overwatch is de eerste shooter van Blizzard op consoles en op dit moment is de open beta van deze shooter bezig, die uit gaat komen op 24 mei.

Gisteren ging de open beta van start en deze duurt nog tot en met maandag 9 mei. Voor wie een goede indruk wil krijgen van wat er zoal te doen valt in de game, is deze open beta een goed kijkje in de keuken. Jeff Kaplan van Blizzard heeft namelijk aangegeven dat er, behalve een aantal bug fixes, weinig zal gaan veranderen en dat dit de versie is die live zal op 24 mei.

Wel wordt er gewerkt aan een heleboel extra content later voor de titel. De Competitive Play-modus die wel beschikbaar was tijdens de gesloten beta, zal bijvoorbeeld iets later verschijnen na de lancering. Na feedback van de gesloten beta wordt namelijk hard gewerkt aan verbeteringen voor deze game mode en zal deze dus later toegevoegd worden. Kaplan belooft verder dat er een mooie zomer aan zit te komen voor Overwatch, vol met content.

Heb je de beta nog niet gedownload en ben je stiekem toch wel nieuwsgierig naar deze game? Dan is dit je kans om te bepalen of deze game iets voor jou is! Mocht je de beta al wel gespeeld hebben, dan zijn wij erg benieuwd wat je ervan vindt, dus drop je mening vooral in de comments!

Open beta Overwatch bevat alle launch content

Open beta Overwatch bevat alle launch content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch