Menu Premium

Open beta Battleborn vanaf nu live op alle platformen

Yannick van Doorn 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij er al helemaal klaar voor om Solus, de laatste ster van het heelal, te beschermen tegen het kwaad? Vorige week was het voor PlayStation 4-gebruikers al raak, want zij mochten als eerste een kijkje nemen in de wereld van Battleborn. Een eerste kennismaking met deze game van Gearbox Software is via de open bèta vanaf nu ook beschikbaar op Xbox One en PC.

Denk aan Borderlands en je weet dat de 25 verschillende superhelden van Battleborn er in alle soorten, maten en met eigen humoristische insteek te vinden zijn. In de open bèta krijg je toegang tot al deze helden inclusief loot, gear en de progression systems. Je krijgt alleen of met vrienden de mogelijkheid om al even lekker in het rond te knallen in twee story episodes, Void’s Edge en The Algorithm genaamd, en twee verschillende multiplayer-modi, Incursion en Meltdown.

Door de story missions te spelen krijg je al een kleine preview van wat je van het verhaal kunt verwachten als de game uitkomt. Het idee van Battleborn is namelijk dat het verhaal zich afspeelt als een tv-serie waarin jij en je vrienden de hoofdrol spelen, verteld in een aantal afleveringen met telkens een apart verhaal in de strijd om Solus te redden.

De open bèta van Battleborn is speelbaar tot 18 april. Op 3 mei ligt de game in de winkels voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wie van jullie schiet zich al een weg door de open bèta van Battleborn en kan niet wachten tot de game in de winkels ligt?

Open beta Battleborn vanaf nu live op alle platformen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch