Menu Premium

Op 21 september wordt de nieuwe Uncharted 4 DLC onthuld

Tim Koelen 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels hebben velen van jullie de singleplayer van Uncharted 4: A Thief’s End al lang en breed uitgespeeld. Naast de singleplayer-campaign is er dan natuurlijk ook nog de multiplayer-modus. Wie daar zo onderhand een beetje op uitgekeken was, let goed op! Op 21 september komt Naughty Dog met een livestream waarin Uncharted 4 DLC onthuld zal worden.

De nieuwe DLC van de game krijgt de naam Bounty Hunters. In deze nieuwe content wordt onder andere een nieuwe game-modus geïntroduceerd en keert er een fan-favorite map uit Uncharted 2 terug. Als laatste krijgen we ook meer informatie over de Cinema Replay-mogelijkheden. Door deze nieuwe tools kun je jouw multiplayer-gameplay terugkijken en eventueel uploaden. Dit is nog niet alles, maar wil je meer weten, dan zal je toch echt de stream moeten checken!

Voor de fan die gehoopt had op meer singleplayer-content, die moet helaas nog even geduld hebben. Naughty Dog heeft aangegeven dat het nog wel even gaat duren voordat er nieuwe DLC voor de singleplayer zal verschijnen.

De stream is op woensdag 21 september en begint om 19:30 Nederlandse tijd. De nieuwe DLC is zowel los verkrijgbaar als dat het onderdeel uitmaakt van The Explorer’s Pack, ofwel de seasonpass van Uncharted 4: A Thiefs End.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch