Menu Premium

Ook Marvel’s Iron Man VR uitgesteld: van 28 februari naar 15 mei

Lars Leeftink 17/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het blijFt maar delays regenen in de game wereld. We hebben al The Last of Us, Cyberpunk 2077, Watch Dogs Legion, Gods & Monsters, Avengers en Final Fantasy 7 Remake gehad (en we missen er vast nog wel een paar), maar daar stopt het niet. Iron Man VR is uitgesteld van 28 februari naar 15 mei. Drie maanden dus.

Fine tuning

Het is zo’n beetje de reden van elke game die uitgesteld wordt: fine tuning. Zoals hierboven dus ook in de tweet van developer Camouflaj wordt medegedeeld: “deliver on our vision and meet the high expectations of our amazing community.”. Het is de reden dat Cyberpunk 2077, The Last of Us 2 en alle andere games die de afgelopen tijd zijn uitgesteld, twee of drie maanden later uit gaan komen. En het lijkt er op dat de menigte het begint te accepteren. Geen launch patches, geen games met bugs er in. Gewoon zonder problemen bij launch aan de slag kunnen gaan. En de developers lijken nu de ruimte te krijgen.

Iron Man VR zeker niet de eerste

En waarschijnlijk ook zeker niet de laatste. De laatste tijd zijn er een hele hoop games uitgesteld vanwege dezelfde reden: fine tuning. Avengers, Final Fantasy 7 Remake, Cyberpunk 2077 en eerder al Watch Dogs Legion, Gods & Monsters en The Last of Us. Zo begint de periode februari t/m juni behoorlijk leeg te raken. Natuurlijk zijn er nog zat games, maar de grote titels beginnen zo langzamerhand toch weer naar de periode september t/m december te gaan. En zo wordt de periode rondom de release van de next-gen consoles qua games steeds drukker en drukker.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch