Menu Premium

XBOX controller layout op PS4? Check dan de Hori Onyx controller!

Sebastiaan Brassinga 15/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De console wars is al bijna zo oud als gaming zelf. Ook op het punt van controllers liggen fans regelmatig met elkaar in de clinch. Een bedrijf genaamd Hori biedt nu uitkomst voor PlayStation-gamers: de Hori Onyx Wireless Controller. Het komt met een officieel gelicentieerde PS4-controller, die fans van de XBOX One-controller zal moeten aanspreken.

De Hori Onyx Wireless Controller, zoals de naam van het apparaat luidt, komt later deze maand uit in Groot-Britannië. Het neemt de button layout van de XBOX360-controller bijna identiek over. Voor veel PlayStation-fans is dit reden tot blijdschap, al zal niet iedereen toehappen.

Onyx Wireless Controller zonder headphone jack

De Bluetooth wireless controller beschikt, in tegenstelling tot de originele PS4-controller, niet tot een light bar. Ook lijken de headphone jack en ingebouwde speaker te ontbreken. PS4-gamers zullen dus waarschijnlijk functionaliteit moeten inleveren, mochten ze de overstap willen maken.

Het is nog niet bekend wanneer de Hori Onyx Wireless Controller naar Nederland komt. Worden jullie hier blij van? Laat je horen in de comments!

Hori Onyx Wireless PS4 Controller

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch