Menu Premium
Loading...

Ontwikkelstudio Madmind kondigt first-person horrorgame Agony aan

Suzanne de Jong 30/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onlangs is het gamelandschap verrijkt met een nieuwe ontwikkelstudio, genaamd Madmind Studios. Tomasz Dutkiewicz, de oprichter van de studio, heeft mensen in dienst die voormalig mee hebben gewerkt aan games als The Witcher 3, The Division en Sniper: Ghost Warrior 2. Nu kondigt de ontwikkelaar zijn eerste eigen first-person horrorgame aan, waar momenteel negen mensen aan werkzaam zijn.

Er wordt naar gestreefd om de game in 2017 op de PlayStation 4, Xbox One en PC te releasen. Door het bekijken van de bovenstaande trailer wordt al snel duidelijk dat je aan horror-elementen niet snel te kort zal komen met deze game. Als speler doorloop je de game als een gekwelde ziel, die beland is in de hel met geen enkele herinneringen uit zijn verleden. Een typische knusse game om te spelen op een regenachtige dag als deze.

Helaas laat Agony nog even op zich wachten, aangezien de game nog maar kort geleden in ontwikkeling is gegaan. Loop jij warm voor een dergelijke horror-game of is deze duisternis niet voor je weggelegd? Wij zijn benieuwd wat jullie vinden van het eerste grote project van deze nieuwe ontwikkelaar, laat je dus horen in de comments!

Bron: OnlySP

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch