Menu Premium

Ontwikkeling Fallout 4 begonnen met porten van Skyrim naar Xbox One

Karim Shehata 04/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week kan iedereen het verwoeste Boston gaan ontdekken in Fallout 4. De game is al jaren in ontwikkeling, maar de officiële bevestiging hiervan kregen we afgelopen zomer pas. Nu is naar buiten gebracht dat de ontwikkeling van Fallout 4 ooit is begonnen door het porten van The Elder Scrolls V: Skyrim naar de Xbox One.

De kans dat we hierdoor binnenkort The Elder Scrolls V: Skyrim op de Xbox One en PlayStation 4 kunnen spelen, is echter gering. Meteen wordt namelijk aangegeven dat dit puur een techniek was van Bethesda om te kijken hoe de destijds nog nieuwe hardware precies werkte. De hoop is echter niet helemaal vervlogen, want Todd Howard zegt letterlijk: “don’t get your hopes up yet.” Inderdaad, “yet”. De journalist van Game Informer die aanwezig was bij Bethesda Game Studios, had ondanks deze uitspraak echter niet het idee dat het porten van Skyrim naar de current-gen consoles voor het grote publiek op dit moment iets was wat leefde binnen de studio.

The Elder Scrolls V: Skyrim is de op twee na meest aangevraagde game voor Xbox One backward compatibility. De focus ligt nu volledig op Fallout 4, welke volgende week dinsdag – op 10 november – verschijnt voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Game Informer

Ontwikkeling Fallout 4 begonnen met porten van Skyrim naar Xbox One

Ontwikkeling Fallout 4 begonnen met porten van Skyrim naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch