Menu Premium

Ontwikkeling eerste DLC-pakket Just Cause 3 bijna voltooid

Yannick van Doorn 06/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Just Cause 3 fans opgelet! Nu het nieuwe jaar begonnen is, wil Avalanche Studios jullie allemaal warm maken voor het feit dat het eerste DLC-pakket bijna af is. De laatste tests van het ‘Sky Fortress’-pack zijn in volle gang en het nadert zijn afronding.

Sky Fortress bevat nieuwe missies, features en andere verrassingen in de skies of Medici en is de eerste content van de Air, Land and Sea Expansion Pass. Het pakket komt bij release direct beschikbaar voor gamers met de XL Edition en is het Air-pakket, genaamd Sky Fortress. Hiernaast kondigt Avalanche Studios aan dat er vandaag een release komt met nieuwe voertuigen en wapens op Steam, PSN en in de Xbox Store. Deze content was al beschikbaar voor gamers met een pre-order van de game, maar is nu dus beschikbaar voor iedereen die het landschap van Just Cause 3 voorziet van de nodige explosies.

Verwacht wordt dat er later deze maand een nieuwe patch verschijnt voor Just Cause-spelers die problemen ondervinden tijdens het spelen, middels bug fixes en overige spelverbeteringen. Zit jij daarnaast al met smart te wachten op de nieuwe content van Just Cause 3?

Bron: Avalanche (Steam)

Ontwikkeling eerste DLC-pakket Just Cause 3 bijna voltooid

Ontwikkeling eerste DLC-pakket Just Cause 3 bijna voltooid

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch