Menu Premium

Onthulling Project Resistance en gameplay Death Stranding tijdens TGS

Lars Leeftink 12/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen nacht barstte de Tokyo Game Show los en het was vooral een kwestie van trailers, trailers en trailers. Zo kregen we de beloofde gameplay van Death Stranding te zien (maar liefst 48 minuten lang). Daarnaast waren er trailers van Final Fantasy en werden er een paar dingen aangekondigd. Waaronder Resident Evil: Project Resistance.

Resident Evil: Project Resistance aangekondigd

Capcom heeft een soort survival horror game onthuld afgelopen nacht met als werktitel Project Resistance. Het interessante hieraan is dat het zich afspeelt in het universum van Resident Evil, de waarschijnlijk meest succesvolle en ook beste horror game-serie aller tijden. Vier survivors moeten samenwerken en ontsnappen aan een verraderlijk experiment. Natuurlijk is er een mastermind in dit verhaal die probeert je te dwarsbomen. Het mastermind in de game kan via camera’s de vier survivors in de gaten houden en ze zo proberen te slim af te zijn. Een interessant concept waar we de komende maanden zeker meer over zullen horen.

Weten we nu meer over Death Stranding?

Het was belooft tijdens Gamescom en afgelopen nacht was het moment daar. De nieuwe gameplay van Death Stranding was misschien wel het hoogtepunt van de Tokyo Game Show en om een goede reden: de gameplay duurde ruim 48 minuten! Voor de mensen die geen idee hebben wat de game nou precies gaat inhouden (zo’n beetje iedereen dus) is dit een welkome en aangename verrassing.

Dragon Ball Z: Kakarot komt 17 januari, Nioh 2 begin 2020

Er werden ook wat release dates naar buiten gebracht. Zo weten we nu dat Dragon Ball Z: Kakarot op 17 januari gereleased wordt op de Playstation 4 en Xbox One. Voor de Nioh-fans (Skate dus) was er ook wat nieuws over Nioh 2. De game komt namelijk ergens in 2020 uit. De precieze datum is nog niet bekend, maar we weten in ieder geval ongeveer wanneer de game zal uitkomen.

Maar dat was het nog niet!

Er waren namelijk onder meer nog trailers van Kingdom Hearts 3: Remind, Yakuza: Like a Dragon en Death Stranding. Ook werden we getrakteerd op een trailer van Final Fantasy 7, de remake.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch