Menu Premium

Online multiplayer Twisted Metal onspeelbaar buiten VS

Gamekings Redactie 23/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De online multiplayer van Twisted Metal is sinds afgelopen donderdag onspeelbaar voor gamers buiten de Verenigde Staten. David Jaffe, geestelijk vader van de franchise, heeft via Twitter laten weten met Sony te gaan praten over de moeilijkheden.

Het probleem heeft ertoe geleid dat een heleboel gefrustreerde gamers zijn gaan klagen op de officiële fora van Twisted Metal. Het is voornamelijk de Europese game-community die de dupe blijkt te zijn van de online-complicaties. Velen melden dat ze simpelweg niet kunnen verbinden met de multiplayer van de game.

Jaffe, tevens ook de director van Twisted Metal, heeft naar aanleiding van het probleem via Twitter bekendgemaakt niet te weten wat de oorzaak is van de complicaties. “I am hearing this and sorry about it. I will know what is up on Monday. No clue why SCEE territories are locked out. I’m sorry”, aldus David.

Laten we hopen dat dit probleem snel word verholpen, want een online-gamer mag je nooit te lang zonder zijn dagelijkse dosis multiplayer laten, anders wordt die link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch