Menu Premium

Onder meer Cyberpunk 2077 en Watch Dogs komen naar Google Stadia

Lars Leeftink 20/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games! Eindelijk weten we wat meer over de games die op Google Stadia zullen uitkomen. Ondanks dat het nog steeds niet de exclusieve content is waar veel mensen op hopen, zijn er toch een paar grote titels toegevoegd aan de line-up: Cyberpunt 2077 en Watch Dogs Legion.

Games naar Google Stadia

Tijdens de E3 kregen we al een paar games te zien die op Google Stadia speelbaar zullen zijn. Zo werd er een samenwerkingsverband aangegaan met Ubisoft. Dit resulteert in het uitkomen van games als Assassin’s Creed Odyssey op Stadia. Ook games als Doom Eternal zullen speelbaar zijn op de console.

De games die maandagavond werden aangekondigd tijdens de Gamescom waren toch wel van een wat groter formaat. Vanwege het samenwerkingsverband met Ubisoft is het natuurlijk niet zo schokkend dat de nieuwe Watch Dogs, Watch Dogs Legion, ook uit zal komen op de nieuwe console van Google. Maar de andere titel die geopenbaard werd was toch wel een lichte verrassing. Cyberpunk 2077, de meest gehypte game van dit moment (misschien wel van dit decennia), zal ook speelbaar zijn op Google Stadia. Daarnaast zullen ook games als The Elder Scrolls Online op de nieuwe console uitkomen.

Maar waar zijn de exclusives?

Dit is niet iets wat alleen Koos zich afvraagt, maar waar veel mensen mee in hun maag zitten. Want is de console het de moeite waard zonder exclusives? Is de technologie goed genoeg om mensen ervan te overtuigen om de console te kopen? De garantie dat die technologie ook zal werken is er namelijk nog niet. Daardoor zijn de games (en vooral de exclusives) heel belangrijk. Er werden wel een paar exclusives aangekondigd, zoals Orcs Must Die 3 (soort tower defense game), maar baanbrekend zijn die natuurlijk niet. En of dit soort games genoeg zijn om mensen ervan te overtuigen om een Google Stadia-console te kopen valt te betwijfelen.

Was jij overtuigd van de games die gisteren aangekondigd werden voor Google Stadia? Ga je de console een kans geven over geven de weinige exclusives de doorslag? Laat het hieronder weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch