Menu Premium

Omdat de zon schijnt! PlayStation Now is vanaf vandaag tientje goedkoper

Jan Johan Beldrok 17/04/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is mooi weer, we moeten verplicht binnen zitten en dus vervelen we ons een beetje. We hebben massaal afleiding nodig. En games brengen die afleiding. Wat dat betreft komt een aanbieding van Sony erg fijn uit. Sony Interactive Entertainment Benelux maakt vandaag namelijk bekend dat ze een ‘Spring Sale’ korting aanbieden voor de gaming streamingdienst PS Now. De prijs van een jaarabonnement wordt verlaagd van 59,99 euro naar 49,99 euro. De promotie is geldig voor iedereen zonder actief PS Now abonnement en enkel online beschikbaar via de PlayStation Store.

PlayStation Now biedt meer dan 700 verschillende games

PlayStation Now bevat op dit moment meer dan 700 oude en nieuwe games. Het platform beschikt daarmee, eerlijk is eerlijk, over de grootste ‘streaming’ gamebibliotheek voor consolegames binnen de game-industrie. Maandelijks voegt Sony er er extra, zogenaamde Tripple A games aan toe. Games die voor een beperkte periode speelbaar zijn. Begin april ging het bijvoorbeeld om de exclusieve titels Marvel’s Spider-Man, Just Cause 4 en The Golf Club 2019. De PS4-, PS3 en PS2-games kunnen op een PS4 of pc worden gestreamd. Een deel van de content kan bovendien op een PS4 gedownload worden om de game in de allerhoogste kwaliteit te ervaren, want het streamen zorgt wel voor een ietwat minder scherp beeld. En als je online tegen elkaar wilt spelen via PS Now dan moet je rekening houden met extra lag.

De lentesale bij PlayStation is sowieso erg leuk om eens te checken

Naast de korting op het jaarabonnement van PS Now heeft de PS Store in de Lente Sale ook andere aanbiedingen in petto. Diverse games hebben kortingen van minimaal een tientje. Toppers als GTA V, de laatste Assassins Creed, Death Stranding en Spider-Man  krijgen zelfs kortingen van 20 euro en meer. Wandel dus gewoon eens rond in de winkel. Het is volledig safe en je hoeft hier geen afstand te houden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch