Menu Premium

OlliOlli komt naar de PlayStation 3 en de PlayStation 4

Karim Shehata 24/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de eerste maand van dit jaar verscheen OlliOlli voor de PlayStation Vita, welke een bizarre twist gaf aan skateboarding-games. De game werd zeer goed ontvangen op het enige platform waarop de game verscheen. Na deze goede ontvangst werd de ontwikkelaar aangeraden om de game ook uit te brengen voor de PlayStation 3 en de PlayStation 4 en dat is dan ook precies wat er gaat gebeuren: OlliOlli komt naar de PlayStation 3 en de PlayStation 4.

De game blijft echter nog exclusief verkrijgbaar op de PS Vita tot aan de zomer van dit jaar, waardoor je er vanuit kunt gaan dat OlliOlli dus in de zomer verschijnt voor de oude en nieuwe console van Sony. Ontwikkelaar Roll7, die dit nieuws zojuist bekend hebben gemaakt op het officiële Europese PlayStation Blog, zeggen zelfs dat zij al een speelbare PlayStation 4-versie hebben gespeeld van de game. Volgens de ontwikkelaar, die deze twee versies van de game laat porten door het Spaanse Blitworks, was de game zeer lekker speelbaar op de Dualshock 4. “Het is alsof onze kleine OlliOlli is opgegroeid en ballen heeft gekregen!”, aldus de studio over de PlayStation 4-versie op het PlayStation Blog.

De indie-studio geeft in dezelfde post overigens toe dat het nooit had verwacht zo’n grote hit te maken. Sterker nog: Roll7 was zo onzeker over de game, dat ze het al hadden geïncasseerd dat de game een flop zou gaan worden. Niets bleek minder waar te zijn, want toen de game op 21 januari in Amerika en op 22 januari in Europa verscheen, werd de studio weggeblazen door de reactie van het publiek. “Echte mensen – en dus niet testers of onze vrienden – speelden de game en hadden er plezier mee!” De studio kan zich nu dus gaan opmaken voor waarschijnlijk nog meer positieve reacties, want zoals gezegd verschijnt OlliOlli in de zomer voor de PlayStation 3 en de PlayStation 4.

OlliOlli komt naar de PlayStation 3 en de PlayStation 4

OlliOlli komt naar de PlayStation 3 en de PlayStation 4

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch