Menu Premium
Loading...

OlliOlli komt begin volgend jaar naar Xbox One, Wii U en 3DS

Karim Shehata 03/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

OlliOlli is op het moment mateloos populair op de PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation 4. Ook de PC-versie heeft niet te klagen over populariteit, maar gamers die alleen een Nintendo- of Xbox-platform tot hun beschikking hebben, komen wat betreft deze game al een aardig tijdje van een koude kermis thuis. Hier komt begin 2015 verandering in, want OlliOlli komt begin volgend jaar naar de Xbox One, Wii U en Nintendo 3DS.

Dit heeft Curve Studios zojuist bekendgemaakt door middel van een trailer, die boven dit bericht te bewonderen is. De game was zoals gezegd al een tijdje verkrijgbaar voor de PlayStation-platformen en de PC, terwijl Nintendo- en Xbox-bezitters al een tijdje zitten te wachten op deze game. De trailer draait dan ook volledig om het tegemoet komen van 3DS, Wii U en Xbox-bezitters die graag OlliOlli willen spelen.

OlliOlli werd voor de PS Vita origineel ontwikkeld door Roll7, maar ‘indie-uitgever’ Curve Studios neemt deze port volledig voor haar rekening. Een exacte datum voor de port naar de Xbox One, Wii U en Nintendo 3DS hebben we nog niet.

OlliOlli komt begin volgend jaar naar Xbox One, Wii U en 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch