Menu Premium

OlliOlli komt 22 juli naar de PC

Karen Koch 15/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de indie-game OlliOlli naar de PC zou komen, was al bekend. Vanaf vandaag kunnen we er echter ook een officiƫle releasedatum op plakken. OlliOlli komt 22 juli naar de PC! De indie-game, die origineel exclusief verkrijgbaar was op de PS Vita, komt dus al snel naar de PC. Voor de eerder aangekondigde PlayStation 3- en PlayStation 4 versies is echter nog geen releasedatum vastgesteld.

OlliOlli is een indie-skateboarding-game van ontwikkelaar Roll7. De game kwam eerder dit jaar uit op de PS Vita, maar al snel besloot de ontwikkelaar dat er meer uit OlliOlli gehaald kon worden. Dankzij de reviews die OlliOlli kreeg op de PS Vita leek dit ook een goede beslissing te zijn. Gamers waren namelijk erg enthousiast over deze side-scrolling skateboard game en de game kreeg ook goede kritieken. De keuze van de ontwikkelaar om groter te willen gaan is dan ook goed te begrijpen. De makkelijkste manier om meer mensen aan de game krijgen is natuurlijk om hem te porten naar andere consoles en dat is precies de tactiek die Roll7 nu gebruikt.

Origineel was het de bedoeling dat OlliOlli exclusief op iOS-systemen zou verschijnen, maar na een meeting met Sony hebben de mensen bij Roll7 dit toch omgezet tot een exclusieve PS Vita. Ook proberen de ontwikkelaars ons zoet te houden door een nieuwe toevoeging in de PlayStation-versies van de game te beloven. Wat deze nieuwe toevoeging gaat inhouden, wil de ontwikkelaar echter nog niet loslaten. We moeten dus geduldig afwachten om te zien wat er met de ports van OlliOlli zal gebeuren. Of de extra toevoeging die Roll7 voor de PlayStation-versies heeft beloofd ook in de PC-versie zit, kunnen we echter al snel bekijken.

OlliOlli komt 22 juli naar de PC, precies volgens het plan van Roll7. Voor een PlayStation 3 of PlayStation 4 versie moeten we nog even wachten. Deze komen er zeker weten wel nog aan, aldus de ontwikkelaar, maar laten zich voorlopig nog niet zien.

OlliOlli komt 22 juli naar de PC

OlliOlli komt 22 juli naar de PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch