Menu Premium

Offline-functie Hearthstone geen prioriteit voor Blizzard

Franky Mangal 07/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hearthstone: Heroes of Warcraft is een megasucces voor Activision Blizzard. De game heeft inmiddels al meer dan 30 miljoen actieve spelers. In een interview met Gamesindustry.biz gaan production director Jason Chayes en game director Eric Dodds dieper in op de expansie mogelijkheden van Hearthstone. Hoewel de community het graag ziet gebeuren, heeft een offline-functie voor Hearthstone geen prioriteit voor Blizzard.

“Ik wil niet zeggen dat het helemaal van de baan is, want we hebben er al uitvoerig over gesproken. Maar de grootste uitdaging hiervoor is dat veel van wat er nodig is voor alleen al het spelen van de game afhankelijk is van de server,” vertelt Chayes. “Op dit moment heeft het ook niet de hoogste prioriteit en daarom hebben we onze aandacht er niet op gericht. Zodra we denken dat het de game ook daadwerkelijk beter kan maken, zullen we zeker luisteren.”

Blizzard staat er ook om bekend veel naar hun community te luisteren en ook met Hearthstone: Heroes of Warcraft is dit het geval. “Onze ontwerpers hebben contact met een aantal van de beste spelers en die sparren continu met elkaar over de beste decks. We volgen ze ook via Twitch om alle statistieken in beeld te krijgen”, zegt Dodds hierover. Jason Chayes voegt hier nog aan toe:”We gaan nu meer dan ooit de dialoog aan met onze achterban om te achterhalen wat nu echt iets toevoegt om de game beter te kunnen maken. Onze prioriteiten bepalen we op de uitkomsten hiervan.”

Denk jij dat een offline-functie de game naar een nog hoger niveau gaat tillen? Deel het met ons in de comments!

Bron: Gamesindustry.biz

Offline-functie Hearthstone geen prioriteit voor Blizzard

Offline-functie Hearthstone geen prioriteit voor Blizzard

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch