Menu Premium
Loading...

Official Skylanders Trap Team The Discovery Trailer

Gamekings Redactie 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Skylanders-serie is een serie die haters en liefhebbers heeft. Een deel van de algehele groep gamers vindt het maar niks, gezien het niet het meest stoere idee is om poppetjes te verzamelen voor video games. De verkoopcijfers vertellen echter anders en eerlijk is eerlijk: stiekem zijn de Skylanders-games nog best vermakelijk ook. Er komt dan ook een vervolg en daar zien we meer van in de Official Skylanders Trap Team The Discovery Trailer.

Ze weten bij uitgever Activision wel hoe ze geld moeten laten rollen. Waar ze aan de ene kant miljoenen fans enthousiast krijgen voor de Call of Duty games, heb je aan de andere kant van het spectrum de Skylanders-titels. De Skylanders games en figuurtjes zijn zo gemaakt dat ze toegankelijk zijn voor een jonger publiek en veel ouders steunen de verzameldrang van hun kinderen met volle liefde. Het zijn echter niet alleen kids die met Skylanders aan de slag gaan, want ook serieuze gamers hebben plezier met de games.

Het nieuwe deel, Skylanders Trap Team, draait naast de Skylanders zelf om vallen die ingezet kunnen worden. Die vallen, Traps dus, bieden de mogelijkheid vijanden te vangen en deze in te zetten in gevechten. Een gameplay-element dat nieuw is voor de serie. Of het van toegevoegde waarde is, weten we op 10 oktober. Dan komt de game namelijk uit in Europa. Nieuwsgierig? Check de trailer!

Official Skylanders Trap Team The Discovery Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch