Menu Premium

Oddworld: New ‘n’ Tasty vandaag uit voor PS Vita

Samuel Boyd 19/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Oddworld: New ‘n’ Tasty kwam in 2014 uit op de PlayStation 4 en in 2015 op de PlayStation 3. Vandaag, in 2016, krijgt de remake van de klassieke platformer Abe’s Odyssee een release op de PlayStation Vita!

In Oddworld: New ‘n’ Tasty spelen gamers met een Mudokon genaamd Abe, die erop uit is om zijn mede Mudokons te bevrijden van gevangenschap. Het avontuur speelt zich af in Oddworld, een 2,5D speelwereld. Dit betekent dat het een sidescrolling platformer is waarin je ook in de diepte kan bewegen. Deze PlayStation Vita-versie lijkt erg op die van de PlayStation 4, al zijn er wel wat aanpassingen gemaakt. Zo zijn de ‘old school’ controls, die doen denken aan de gameplay van de originele Abe’s Odyssee, standaard ingeschakeld. Ook hebben de makers geprobeerd om meer de grafische stijl van het origineel na te bootsen.

Naast de release van de PlayStation Vita-versie, heeft uitgever Oddworld Inc. verder laten weten: “New ‘n’ Tasty voor de Wii U staat als volgende op het menu – het is voor 99,99% af en we zitten in een laatste stadium voordat de game naar de Wii U komt.” Helaas wordt er nog geen releasedatum meegegeven, maar deze zal vast niet lang op zich laten wachten.

Oddworld: New ‘n’ Tasty is vanaf vandaag te downloaden op de PlayStation Vita. Bovendien kunnen gamers die de game al bezitten op de PlayStation 3 of PlayStation 4, de PlayStation Vita gratis downloaden.

Bron: Videogamer

Oddworld: New 'n' Tasty vandaag uit voor PS Vita

Oddworld: New ‘n’ Tasty vandaag uit voor PS Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch