Menu Premium
Loading...

Oddworld: New ‘n Tasty E3 2014 Trailer

Gamekings Redactie 05/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game is inmiddels al zo’ vier keer van naam veranderd, maar dat doet niet af aan het feit dat ‘ie er toch echt aan zit te komen: Oddworld: New ‘n Tasty. De game in kwestie is een remake van het uit 1997 stammende Oddworld: Abe’s Oddysee ontwikkeld door Oddworld Inhabitants. In de Oddworld: New ‘n Tasty E3 2014 Trailer kun je alvast zien hoe de game, die overigen ook speelbaar is op de E3 volgende week, er uit komt te zien.

Eind april berichtten we over de bekendmaking van de releasedatum van de game, dit zou nog voor dat de E3 zou beginnen, gebeuren. Helaas moeten we het vandaag nog enkel met een trailer doen, want de officiĆ«le datum is nog niet bekend. Wat weten we dan al wel over de game? Oddworld: New ‘n Tasty wordt deze keer ontwikkeld door studio Just Add Water en niet meer door de originele makers. Deze houden overigens nog wel een oogje in het zeil, want zij vervullen de rol als publisher.

In Oddworld: New ‘n Tasty neem je, net zoals in de vorige game, de rol van de Mudokon Abe aan. Met dit paarse wezen werk je je deze keer door een 2.5D wereld. De gameplay bestaat voornamelijk uit het oplossen van puzzels en kent een grote hoeveelheid platform-elementen. In de E3 2014 Trailer wordt onder andere door het door een fan geproduceerde muziekstuk alvast wat weggeven over het verhaal dat zich afspeelt tijdens de game. Kijk dus niet alleen, maar zorg ervoor dat je ook goed naar de tekst van het nummer luistert als je alvast wil weten wat je te wachten staat.

Als ontwikkelaar Just Add Water en publisher Oddworld Inhabitants zich aan hun woorden houden, dan wordt de releasedatum nog voor aankomende maandag bekend gemaakt. Wat we nu al weten is dat de game in elk geval verschijnt op de PC, PlayStation Network en de Wii U.

Oddworld: New 'n Tasty E3 2014 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch