Menu Premium

Iets langer wachten op de Ratchet & Clank HD Trilogy

Gamekings Redactie 08/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Insomniac Games heeft bevestigd dat de Ratchet and Clank HD Trilogy later uitkomt dan in de planning stond. De Europese release voor de game collectie staat nu vast in juni, liet Insomiac weten via hun twitter account.

De Ratchet & Clank HD collectie is een verzameling van de eerste drie games uit de serie en wordt uitgegeven door Sony. Ratchet & Clank, Ratchet & Clank 2: Locked & Loaded en Ratchet & Clank 3 zijn van de partij. Deze mooie bundel verschijnt voor de PlayStation 3. Niet alleen worden deze PlayStation 2 games uitgegeven in High Def, de game ondersteunt ook Trophies en de multiplayerl van Ratchet & Clank 3. In deze multiplayermodus is het mogelijk om tot acht spelers te gamen. Genoeg om de fans blij mee te maken dus.

Eigenlijk had de game 16 mei uit moeten komen, maar nu wordt het toch wat langer wachten. Er is nog geen officiële releasedatum na het uitstel vastgesteld, maar er wordt verwacht dat de game op 8 juni hier is. Al een klein maandje na de originele releasedatum dus, wat dan misschien nog een beetje een troost is voor de mensen die uitkijken naar de trilogie. Zit jij eigenlijk nog wel eens achter de PlayStation 2 om deze klassiekers te spelen of wacht je op de HD collectie?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch