Menu Premium

Nog even en dan kun je Mewtwo vangen in Pokémon Go

Rens van Nerum 15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hij komt nu dan toch echt! Mewtwo, de legendarische bio-engineered Pokémon is de volgende die door Niantic wordt toegevoegd aan Pokémon GO!

Niantic gaf aan op de Pokémon GO live website dat we in de komende weken de kans krijgen om tegen Mewtwo te knokken en hem te vangen in de nieuwe Exclusive Raid Battle Feature. Dus zorg ervoor dat je een massive voorraad Poké-balls in je bag hebt om deze badass te vangen.

Exclusive Raid Battles zijn anders dan de gewone Raids die we gewend zijn en verschijnen periodiek bij gyms over de hele map. Om aan een Exclusive Raid Battle mee te mogen doen moet je hiervoor wel uitgenodigd worden. Dit kan gedaan worden door gewone Raids uit te spelen en door de baas de verslaan bij de Gym waar de Exclusive Raid zich plaatsvind. Deze uitnodiging zal je vantevoren waarschuwen waar en hoelaat de Exclusive Raid Battle losbarst.

Mewtwo is overigens de éérste Pokémon die te winnen is met deze Exclusive Raid Battles, echter heeft Niantic aangegeven dat er snel meerdere legendarische Pokémon zullen volgen. Deze kunen dan uitkomen uit Raid Eggs die je weer kunt vinden bij Exclusive Raid Battles gedurende de komende weken. Dus draai je petje maar vast om en Catch ‘em all!

Ga jij de app opnieuw installeren na het horen van dit nieuws? Of heb je hem nog altijd op scherp staan op je smartphone? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch