Menu Premium
Loading...

No Man’s Sky update

Gamekings Redactie 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kennen jullie No Man’s Sky nog? Je weet wel, die game waar bijna 90% van alle spelers na 2 weken mee gingen stoppen, om vervolgens in hun gamekast stof te laten happen. Of die game waar men massaal een refund voor heeft aangevraagd? Juist No Man’s Sky! We zijn inmiddels een maandje verder en daarom is het nu hoog tijd voor een No Man’s Sky update met onze Gamekings Skate en Melle.

Er is waarschijnlijk geen game die zoveel media aandacht heeft gekregen dit jaar, als No Man’s Sky. Wat begon als een ambitieuze indie titel, is omgebouwd tot AAA titel door Sony. En de man die in de spotlight werd gezet, genaamd Sean Murray, kreeg een shitstorm aan commentaar over zich heen. Valse beloftes over game content, een multiplayer die er wel, of niet in zou zitten, het lijstje werd almaar langer.

Na al deze commotie, is het dus hoog tijd voor een update! Want wat vinden Skate en Melle nou eigenlijk van deze game en kunnen zij zich nog wel prima vermaken met de repetitieve gameplay van No Man’s Sky? En zijn de bugs inmiddels ook gefixt? Je ziet het in deze No Man’s Sky update!
Speel jij nog wel No Man’s Sky of probeer jij ┬ásnel mogelijk van jouw exemplaar af te komen? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch