Menu Premium

No Man’s Sky mag zichzelf de op één na grootste PS4 launch noemen

Tim Koelen 15/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De developers bij Hello Games hebben zich een slag in de rondte gewerkt voor de release van No Man’s Sky, die vorige week zijn release had op de PlayStation 4 en PC. Het harde werk van Sean Murray en zijn Hello Games-team wordt beloond, want No Man’s Sky kent de op één na grootste launch voor de Playstation 4. De game staat dus alleen nog maar onder Uncharted 4, die eerder dit jaar verscheen.

Bovendien staat No Man’s Sky op nummer één als je kijkt naar de Britse verkoopcijfers. Een indrukwekkende prestatie, aangezien deze lijst alleen gebaseerd is op de fysieke verkoop van games. Dat wil zeggen dat als je de digitale verkoop ook mee zou rekenen, de bovengenoemde prestatie nog groter zal zijn. Daarnaast mag de creatieve titel zich voegen bij titels als Destiny, Watch Dogs, The Last of Us en The Getaway, want de game is de op vier na grootste nieuwe IP die werd gelanceerd op een Sony-console.

Ben jij al in het universum van No Man’s Sky gedoken, of heb je zelfs als het centrum van het universum bereikt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch