Menu Premium

No Man’s Sky krijgt een nieuwe multiplayer ervaring

Hylke Haagsma 15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is acht maanden sinds de laatste grote update van No Man’s Sky. Hello Games komt nu eindelijk met een nieuwe update. Well hello nieuwe update! Laten we eens kijken waar het hier precies om gaat.

No Man’s Sky Beyond

Hello Games co-founder Sean Murray deed de volgende update uit de doeken. De update heeft de naam “Beyond”. De update zal grote veranderingen naar de game brengen net zoals de vorige grote update in Juli. De eerste is wat Murray ‘No Man’s Sky Online’ noemde. Murray schreef dat hij No Man’s Sky niet als een MMO beschouwt, maar No Man’s Sky Online bevat ‘een radicaal nieuwe sociale en multiplayer-ervaring die spelers overal in het universum helpt om elkaar te ontmoeten en samen te spelen.”

Er zijn nog maar weinig details over de nieuwe update. Murray schreef wel het volgende: “We will talk more about each of the three major components of Beyond when we know we can be precise, and look forward to sharing more in the coming weeks.”

De vorige update had de naam “Next”, spelers konden vanaf dat moment online met elkaar spelen zoals eigenlijk verwacht werd bij de release van de game. Er ontbreken echter nog steeds belangrijke dingen zoals een berichten systeem en een vriendenlijst. Murray heeft aangegeven dat er veel herkenbare online elementen naar de game toe zullen komen. Fingers crossed voor deze functies dus.

Stapje voor stapje

In het persbericht zei Murray dat elke update voor No Man’s Sky succesvoller was dan de vorige, en vooral Next was erg succesvol. “It went on to bring enjoyment to millions of new players”, aldus Murray. Hoe kijk jij naar de game? Vind je dat het flink verbeterd is sinds de release? En wat vind je van deze trailer? Laat het ons weten in de comments, stel daar ook je vragen en doe gezellig mee!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch