Menu Premium

No Man’s Sky heeft een grote patch gekregen

Maarten van Steijn 15/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hello Games heeft een grote patch voor No Man’s Sky doorgevoerd! Met deze patch is er een hele lijst met bugs opgelost en hoort de game weer wat lekkerder te lopen op de Playstation 4 en PC.

Om te beginnen verandert de patch een aantal features van de game. Een van de grootste veranderingen is dat de space battles nu in grootte verschillen en de speler daardoor grote battles kan meemaken. Een kleine maar fijne toevoeging is die van het geluidseffect tijdens het beklimmen van een ladder. Ook zijn er nog verschillende andere soundeffects toegevoegd.

Verder lost de patch voornamelijk problemen op. Een belangrijk probleem dat is verholpen met deze patch, is dat je voorheen herhaaldelijk dood kon gaan wanneer je met weinig health rondzweefde en de game een autosave maakte in Survival mode. Daarnaast spawnen promo ruimteschepen in Survival nu netjes op de grond, in plaats van in de lucht. Voor de mensen die de game met een Steam-controller spelen, is het probleem bij het gebruiken van je Warp Cells voor je schip ook verholpen. We kunnen nu met volle kracht vooruit dus! Hiernaast zijn er nog aantal andere dingen gefixt, zodat je bijvoorbeeld bepaalde dingen sneller kunt opzoeken via het quick menu.

Al met al is er dus een grote patch voor No Man’s Sky uitgekomen. Laat in de reacties weten of je dit praktische verbeteringen vindt en of dit jou terug laat keren naar deze ruimte-game van Hello Games!

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch