Menu Premium
Loading...

No Man’s Sky: de Foundation Update is live

Tim Koelen 28/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat er een nieuwe update uitkwam voor No Man’s Sky was vorige week al bekend. De update is inmiddels hartstikke live, en ontwikkelaar Hello Games laat onder andere in een trailer zien wat er allemaal nieuw is!

De game heeft veel te verduren gehad na zijn release in augustus. De game zou het niet waarmaken voor wat er in eerste instantie beloofd is. In deze nieuwe Foundation Update hebben de ontwikkelaars van Hello Games niet stilgezeten, want er zijn een hoop nieuwe dingen toegevoegd aan de game.

Zo is het nu bijvoorbeeld eindelijk mogelijk om je eigen base te kunnen bouwen, plantjes te onderhouden en zijn er naast de normale mode twee nieuwe modussen geïntroduceerd, namelijk survival en creative. Check de video hierboven dan ook vooral als je op de hoogte wil zijn van de mogelijkheden die de Foundation Update binnen No Man’s Sky biedt.

Hello Games hoopt het niet te houden bij deze update. De Foundation Update zal letterlijk het fundament vormen voor het verdere verloop van de game. Hoe No Man’s Sky zich gaat ontwikkelen heeft Hello Games niet vermeld.

Word jij al enthousiast van de nieuwste update van No Man’s Sky? Is het nu eindelijk de game geworden wat het had moeten zijn? Wij horen het graag van je in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch