Menu Premium

Hello Games kondigt een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky

Ridho Hidayat 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van No Man’s Sky heeft voor een behoorlijke controverse gezorgd. Menig gamer vindt dat de game niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Ontwikkelaar Hello Games heeft zich sinds de release grotendeels stilgehouden, maar daar is nu verandering in gekomen. Hello Games kondigt namelijk een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky!

Eerder kwamen we er al achter dat Hello Games ermee bezig is om No Man’s Sky dichterbij de originele visie te brengen. Nu vertelt de ontwikkelaar dat The Foundation Update binnen een week wordt uitgebracht, die hierin de eerste stappen moet gaan zetten. Deze update voegt namelijk base building toe aan de game, zodat je je eigen basissen kunt creëren op de verschillende planeten. Verder moet deze update het fundament zijn waarop toekomstige content gebouwd wordt.

De ontwikkelaar geeft aan dat dit niet de grootste update ooit voor de game gaat worden, maar dat het wel een belangrijke basis gaat leggen. Ook voor het onderdeel base building is dit pas het begin. Deze Foundation Update is dus een eerste stap in een lang traject dat nog gaat komen.

Hello Games kondigt dus een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky, die binnenkort zal worden uitgebracht. Denk jij dat No Man’s Sky hiermee dichterbij de originele visie van de game zal komen? Ga jij nog met de game aan de slag als er nieuwe content wordt toegevoegd? Laat het weten in de comments!

Bron: Hello Games

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord