Menu Premium

Hello Games kondigt een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky

Ridho Hidayat 25/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De release van No Man’s Sky heeft voor een behoorlijke controverse gezorgd. Menig gamer vindt dat de game niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Ontwikkelaar Hello Games heeft zich sinds de release grotendeels stilgehouden, maar daar is nu verandering in gekomen. Hello Games kondigt namelijk een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky!

Eerder kwamen we er al achter dat Hello Games ermee bezig is om No Man’s Sky dichterbij de originele visie te brengen. Nu vertelt de ontwikkelaar dat The Foundation Update binnen een week wordt uitgebracht, die hierin de eerste stappen moet gaan zetten. Deze update voegt namelijk base building toe aan de game, zodat je je eigen basissen kunt creëren op de verschillende planeten. Verder moet deze update het fundament zijn waarop toekomstige content gebouwd wordt.

De ontwikkelaar geeft aan dat dit niet de grootste update ooit voor de game gaat worden, maar dat het wel een belangrijke basis gaat leggen. Ook voor het onderdeel base building is dit pas het begin. Deze Foundation Update is dus een eerste stap in een lang traject dat nog gaat komen.

Hello Games kondigt dus een grote Foundation Update aan voor No Man’s Sky, die binnenkort zal worden uitgebracht. Denk jij dat No Man’s Sky hiermee dichterbij de originele visie van de game zal komen? Ga jij nog met de game aan de slag als er nieuwe content wordt toegevoegd? Laat het weten in de comments!

Bron: Hello Games

Loading...
 • RagingRens

  About damn time!?

 • Aquaman

  Te laat?

 • Fimfilius

  Als er meer (voor mij betere) updates aan worden toegevoegd pik ik deze game volgend jaar wel ergens op.

 • Diegop

  Mischien toch maar NMS kopen… de game is toch erg goedkoop nu!

 • Errol1967

  Even een duidelijke reactie op deze artikel van gamekings…

  Het is een foundation update, dit betekent dat de bassis gelegd word voor basebuilding.
  Dit wil niet zeggen dat je gelijk bassis kan bouwen, want die komen in een latere update.
  Ik speel deze game al vanaf het begin trouwens en vind het een topgame.
  Ik snap al die haat erom niet, zo flauw. Ik weet dat er bepaalde dingen niet in de game zitten, maar neemt niet weg dat ze er een mooie game van hebben gemaakt en dat voor een kleine indie studio is dit een fantastische prestatie.

  • RidhoHidayat

   “We have added the foundations of base building,” hoe ik het lees, voegt deze update dus een basis toe voor het bouwen van basissen. Oftewel: Je kunt basissen bouwen, maar ze zullen in eerste instantie nogal simpel zijn qua variatie, mogelijkheden, etc.

  • Nick van Gils

   Het is logisch dat er zoveel “haat” is (ik noem het kritiek, maar goed). Er zijn gewoon beloftes gemaakt die niet na zijn gekomen. Sony heeft dit project aangekocht en vervolgens een snelle releasedate geeist. Het spel was gewoon nog niet klaar. Als je het toch een leuke game vind, dan is dat leuk voor je (geen sarcasme, vind ik echt) maar de rest van ons hadden gewoon de game willen spelen die ons beloofd werd.

 • luci

  Is het doel van de game niet reizen van planeet naar planeet, achter Atlas aan of naar het centrum van het universum? Wat heb je dan aan een basis?

 • Je kan je reeds bezochte planeten niet eens terug vinden als je eenmaal uit het sterrenstelsel weg bent. Wat moet je dan met basebuilding. Beetje mosterd na de maaltijd denk ik. Ik vond het trouwens de eerste uren wel echt een vette game dus misschien dat ik m toch weer een keer oppak.

 • OuweLul
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord