Menu Premium

Nioh update brengt 10 nieuwe missies en meer

Joep Omes 24/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft, zoals we hadden verwacht, inmiddels Nioh he-le-maal uitgewoond en is nu naar eigen zeggen compleet klaar met de game; er valt simpelweg niets meer te halen. Net op tijd, want voor Steven en de andere masochisten die door de game heen zijn geploegd komt er nu een gratis Nioh update! Nieuwe ronde, nieuwe kansen dus.

Ontwikkelaar Team Ninja heeft goed zijn best gedaan, want de Nioh update brengt maar liefst tien nieuwe missies met zich mee, welke je kunt beginnen op verschillende punten in het verhaal. Tijdens die missies kun je twee leerlingen van Kensei en Kamiizumi Nobutsuna uitdagen; Yagyu Munetoshi en Hozoin In’ei. Niet genoeg voor je? Pak dan gelijk de enorme boss-yokai en zijn kleinere yokai volgelingen mee in de nieuwe boss fight. Uiteraard word je beloond voor je harde werk met nieuwe titels en smithing texts.

De game krijgt naast deze nieuwe content ook een aantal fixes en tweaks om de kwaliteit van de gameplay te verbeteren. In Japan is de nieuwe content al speelbaar, wij westerlingen krijgen de Nioh update zo snel mogelijk. Nioh zelf nog niet gespeeld? De game ligt sinds 7 februari in de winkels, exclusief voor PlayStation 4. Weten wat Steven en Skate vinden? Check de review hier. Laat weten in de comments of jij straks als een gek door deze content heen hakt!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch