Menu Premium

Nintendo’s naamregistratie hint naar Seaman

Gamekings Redactie 17/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Semen? Nee, Seaman! Geen opgeklopte mannenhormonen, maar vissen met menselijke gezichten. “Mysterious Pet: Legend of the Fish With a Human Face” en “Mysterious Partner: Legend of the Fish With A Human Face” zijn beiden door het bedrijf achter de Wii U en 3DS geregistreerd. Nintendo’s naamregistratie hint naar Seaman, een titel die al jaren naar de bodem van de oceaan gezakt was.

Seaman was een virtuele huisdiergame voor de Sega Dreamcast. In de titel had jij de taak en verantwoordelijkheid om te zorgen voor een vis met een menselijk gezicht. Ja, dat hoor je goed. Geen schattige konijntjes, aandoenlijke hondjes of zelfs dravende pony’s. Doodgewone vissen waar een menselijk gezicht opgeplakt was. Toch een aandoenlijk cadeau voor je nichtje. Terwijl we niet te maken hadden met de meest charmante vissen, bleef het zorgen voor de gemuteerde onderwaterwezens een zware taak die op de schouders van gamers rustte.

Na nog een sequel, in de vorm van Seaman 2, voor de PlayStation 2 te kennen, leek de game aan een stille dood gestorven te zijn. Nouja, tot vandaag dan. De Japanse blog Esuteru spotte namelijk de naamregistratie van Nintendo. In de blog worden suggesties gedaan dat het genie achter Seaman, maker Yoot Saito, mogelijk wel eens bezig is met knutselen aan een vervolg.

Wat Nintendo met de registratie gaat doen, is vooralsnog onbekend. De huisdiertitel heeft altijd zijn bestaan gekend bij de concurrentie, want zowel de Dreamcast als de PlayStation 2 hadden de eer om deze unieke titel te ontvangen. Nu zou het zomaar kunnen zijn dat we een vervolg gaan zien op de Wii U en 3DS. Is Nintendo nog te stoppen als het bedrijf een nieuwe Seaman naar hun consoles brengt?

Nintendo's naamregistratie hint naar Seaman

Nintendo’s naamregistratie hint naar Seaman

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch