Menu Premium

‘Nintendo werkt aan een nieuwe The Legend of Zelda’

Buck Bijlsma 18/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eiji Aonuma, spelontwikkelaar binnen Nintendo, heeft te kennen gegeven dat het Japanse bedrijf begonnen is met de ontwikkeling van een nieuwe Zelda-game. Volgens Source Gaming doet hij dat in een recent verschenen artbook genaamd ‘The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Master Works’. Hierin is onder andere artwork te zien van de game.

Geen einde aan Zelda

De ontwikkeling van de nieuwe game neemt traditie getrouw wat tijd in beslag. Het is zodoende niet ondenkbaar dat Nintendo is gestart met de ontwikkeling van de game. Het hierboven genoemde artbook is overigens enkel uit in Japan. Of het ook naar Europa en Amerika komt, is nog niet bekend.

Zijn jullie al klaar met The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Wat willen jullie zien van de volgende Zelda-game? Laat je horen in de comments!

Loading...
 • John van Eck

  Die zelda game hadden ze makkelijk veel leuker kunnen maken. Die wereld was groot genoeg voor bijvoorbeeld minigames en ik vind dat je veel te makkelijk en snel toegang hebt tot de eindbaas. had liever gezien dat je eerst een bepaalde gear set moest vinden om er te komen. veel wapens maar allemaal snel stuk erg teleurstellend dat zelfs t master wapen gewoon stuk gaat en dat er maar 1 niveau van is in tegenstelling tot andere zelda games. En die random dungeons zijn te kort en eenzijdig.

  • Martijn Plasmans

   Spoiler alert!

   Er zitten heel veel mini games in.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord